"GROBARI" GRME NA NAJSKUPLJE POJAČANJE: SUMA JE UPUVANA PETARDA!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bomba u Humskoj! Partizan je uspeo da dovede najskuplje pojačanje svih vremena kad je reč o domaćem fudbalu.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Promašio zicer: Sejduba Suma

"Grobari" su letos klicali Ivici Ilievu kada je završio transfer Sejdube Sume iz Slovana i platio ga 1.650.000 evra, ali samo nekoliko meseci kasnije sa juga se čuje drugačija pesma.

Fudbaler iz Gvineje je prema mišljenju mnogih glavni krivac za bledu partiju šampiona Srbije u 3. kolu Lige Evrope u Elbasanu (0:0), gde je u finišu susreta propustio kolosalnu priliku da nokautira Skenderbeg i obezbedi crno-belima važna tri boda, koja bi ih vinula na drugo mesto grupe B.

AMATERSKA REAKCIJA

Upravo je očajna reakcija Sume i težak promašaj bio povod da "grobari" ospu rafalnu paljbu na internetu.

RepublikaFoto: www.partizan.rs
Suma se obrukao na meču protiv Skenderbega

- Suma je promašio zanimanje. Suma, Suma i NIŠTA! Odlično uložen novac, Iliev baš ima nos za prave igrače. Ivičine bombe su u stvari upuvane petarde! Posle trenera najgori u Partizanu je Suma. Najgore pojačanje svih vremena, nalupao bih mu 10 šamara i oterao ga. Ovaj panj vredi 1,65 miliona evra, e, moj Ilievu. Da dade te pare Leu i Đuki da podele, sada bismo bili prvi u grupi lagano - samo su neki od komentara besnih "grobara".

GLAVNI KRIVAC

Pokušao je Suma da se opere posle žestokog promašaja, ali slaba vajda.

- Imao sam najveću šansu, ali nisam je iskoristio. Bila je komplikovana lopta, pokušao sam da je kontrolišem, ali je nisam dodirnuo kako treba. Odgovara mi pozicija iza špica, nisam pokazao šta znam, ali sam bio bolji nego na prethodnim mečevima.

Za crno-belu javnost Suma je najodgovorniji ne samo za 0:0 u Albaniji već i za slabe rezultate ove jeseni kako u Superligi tako i u Lige Evrope. Na 14 utakmica za šampiona Srbije postigao je samo četiri gola, zbog čega je razočarao partizanovce, koji su očekivali da će se prošetati kroz Grupu B, a njihovi ljubimci imaju samo dva boda iz tri susreta. Osim njega, na tapetu su i sportski direktor, koji ga je doveo, kao i trener Miroslav Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading