(VIDEO) Bomba Sergeja, Lacio poražen, Roma slavi Edina Džeka

Autor:

Sport

24.06.2020

21:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ekipa Lacija je večeras poražena na gostovanju Atalanti posle velikog preokreta 3:2 (1:2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Lacija

Lacio je stigao do prednosti preko De Rona, on je smestio loptu u svoju mrežu već u 5. minutu utakmice nakon centaršuta sa desne strane, nije mogao da se zaustavi i nespretno je zakačio loptu, dovoljno za prednost gostiju.

Samo šest minuta kasnije magija Sergeja Milinkovića-Savića. Srpski fudbaler je primio loptu na 25 metara od gola, opalio i pogodio ugao golmana domaćih za velikih 0:2!

Drugo poluvreme je proteklo u nadmoći Atalante, bili su bolji tim, napadali su i zaslužili su izjednačenje koje je i usledilo.

Minut 80. po redu, ponovo korner, Palomino najsnalažljiviji pogađa gol za konačnih 3:2!


Drugi meč današnjeg dana igrao se na stadionu "Olimpiko" u Rimu gde je Roma dočekala Sampdoriju i gde je slavila sa 2:1.

Početkom meča videli smo očajnu reakciju odbrane Rome. Sve je to iskoristio Gabijadini u 11. minutu utakmice.

Prethodno je Roma bila bolji rival, napadala je i stvorila dve šanse preko Pastorea i Džeka. Pretio je i Mihtarijan, da bi u prvom poluvremenu bio viđen i gol u mreži Sampdorije koji je poništen nakon VAR intervencije, Vereto je igrao rukom pre nego što je postigao gol.

Roma je bila bolji tim, a konačno je došla do pobede zahvaljujući Edinu Džeku. Dubinska lopta Kristantea, Džeko ponovo iz prve pogađa za veliku pobedu Rome.
 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading