Real siguran protiv Majorke, Ramos za istoriju

Autor:

Sport

24.06.2020

21:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Real Madrida pobedili su na svom stadionu ekipu Majorke rezultatom 2:0 (1:0) u 31. kolu La Lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Reala

Real je bez mnogo problema pobedio ekipu koja se bori za opstanak, a strelci su bili Vinisijus Žunior u 19. i Serhio Ramos u 56. minutu.

Real je brzo došao do vođstva, pošto je Luka Modrić maestralno proigrao Vinisijusa, koji je bocnuo za 1:0. Gosti su protestvovali kod sudije, tražili su da pogleda VAR zbog prethodnog fuala Danija Karvahala, ali je arbitar samo odmahnuo rukom.


Najlepši momenat na meču dogodio se u 56. minutu kada je Serhio Ramos izveo fenomenalan slobodan udarac i pogodio same rašlje za 2:0. Ovim golom, Ramos je postao najbolji strelac u La Ligi kada su defanzivci u pitanju pošto je preskočio legendu Barselone Ronalda Kumana.

Do kraja, nije bilo mnogo uzbuđenja, Real je igrao koliko je bilo potrebno da se ne umara i da drži slabijeg rivala daleko od gola. Majorka je uspela još jednom da pripreti preko Budimira, ali to je bilo sve od gostiju.
Real Madrid se vratio na vrh tabele sa istim brojem bodova kao i Barselona, ali sa boljim međusobnim duelom, dok Majorku čeka paklena borba za opstanak, pošto je prva ispod crte sa tri boda manje od Eibara.

 

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading