Zvezda i Katai blizu dogovora: Potencijalni povratnik na "Marakanu" ima poseban uslov za upravu!

Autor: Informer

Sport

25.06.2020

08:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Crvena zvezda i napadač Aleksandar Katai su blizu dogovora!

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Katai

Kako javlja "Informer" poslednja runda pregovora trebalo bi da se vodi ove sedmice i uprava kluba bi u tom periodu mogla da realizuje transfer Aleksandra Kataija, kojem je, navodno, ponuđeno 480.000 evra po sezoni (40.000 evra mesečno), što bi trebalo da bude dovoljno da privoli brzonogog napadača.

On bi tako bio svrstan u red najplaćenijih igrača kluba, posebno ukoliko se Crvena zvezda usled finansijskih gubitaka zahvaćenih virusom korona, odluči da redukuje plate u ekipi.

Jedan od njegovih uslova bio je i to da napismeno dobije garant da će mu plata redovno biti uplaćivana na račun tokom svog novog mandata u klubu.

Katai, navodno, ima želju da se vrati u Crvenu zvezdu uprkos ponudama iz Azije, ali se nada da će jedna dobra sezona u crveno-belom dresu moći da mu garantuje mnogo bolji ugovor na Bliskom istoku naredne godine.

Napadač iz Srbobrana je nedavno dobio otkaz u LA Galaksiju zbog objava njegove supruge Tee na društvenim mrežama u vezi sa rasizmom.

Iz Crvene zvezde je 2016. godine otišao u Alaves, nakon čega je igrao za Čikago Fajer i LA Galaksi.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading