(FOTO) Kada kažeš uspeh, misliš na Novaka, naš si PONOS: Ohrabrujuća poruka FSS prvom teniseru sveta

Autor:

Sport

25.06.2020

15:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon šokantne objave da su Novak Đoković i njegova supruga Jelena zaraženi koronavirusom, povela se čitava hajka protiv našeg tenisera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Novak Đoković

Skoro svi strani mediji su preneli mišljenja "profesionalaca" kako se Novak ponašao neodgovorno zbog organizacije Adria Tura, usred pandemije koronavirusa, obrušivši se na njega kao nikada do sad. 

U krajnje nekorektnim napadima, dosta njih je stalo na Novakovu stranu. Kao i mnogi drugi, i Fudbalski savez Srbije je uputio reči podrške našem teniseru, čiji tekst prenosimo u celosti:  

 - Kad kažeš uspeh, misliš na Novaka, kad se traži humanost, onda vidiš Đokovića. Nekoliko godina najbolji sportista sveta, čovek čijim stazama bi mnogi hteli da koračaju, ali ne mogu. zato Novače, glavu gore, bio si i ostao pre svega veliki čovek, a onda naša ikona. Fudbalski savez Srbije je samo jedna od institucija koja ne krije svoj ponos što imamo tebe, jednog od najvećih sportista svih vremena. Poznavajući tvoj karakter, znamo da ćeš posle ovih najtežih i najprizemnijih udaraca biti još jaču za sve one koji bi voleli da imaju jednog Novaka. Šampione, do novih pobeda!  - stoji u objavi FSS-a na Instagramu.  

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading