Hrvat iz Vojvodine pecnuo "večite": Ne osvaja se trofej u Srbiji pored Zvezde i Partizana svaki dan!

Autor:

Sport

26.06.2020

08:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavko Bralić, hrvatski fudbaler koji je sa Vojvodinom osvojio Kup Srbije, prokomentarisao je za hrvatske medije podvig iz Niša.

RepublikaFoto: Starsport
FK Vojvodina

Vojvodina je posle 2:2 pobedila Partizan sa 4:2 u penal seriji u finalu, a Bralić je imao težak zadatak da čuva Umara Sadika.

- Uh, presrećni smo, popila se i koja čašica više, je*iga, ne osvaja se trofej u Srbiji pored Zvezde i Partizana svaki dan - rekao je za 24 sata Bralić.

Zanimljivo da je Hrvat otpušten u Larisi poslednjeg dana prelaznog roka, čim je AEL doveo na pozajmicu nekadašnjeg štopera Partizana Svetozara Markovića iz Olimpijakosa. Taj potez se ispostavio kao dobar, Bralić je doživeo karijerni preporod, a partija protiv crno-belih će mu biti večno ispisana u karijeri.

On je hrvatskim medijima morao da objasni i da teren u Nišu nije bio neutralan.

- Ma, nije to bio neutralni teren, bilo je navijača Partizana. Celu utakmicu su vređali našeg trenera Nenada Lalatovića jer je dete Zvezde. Nije mu smetalo, on voli negativnu energiju s tribina da preusmeri sa nas na sebe. Lalatović je sjajan čovek, stručnjak i motivator - dodao je Bralić, rekavši i da ima ugovor do sledećeg leta i da želi da ostane.

Naveo je Bralić i da Sadika vidi kao napadača od 20 miliona evra, koji se poigravao sa Megvajerom iz Mančester junajteda, a imao je šta da kaže i o suđenju u Srbiji.

- Teško je u Srbiji, Zvezdu i Partizan guraju sudije. Liga nije kvalitetna kao 1. HNL jer ima više klubova, pa se kvalitet malo razvodni, ali ima i ovde, kao uostalom i na celom Balkanu, puno sjajnih igrača - zaključio je Bralić.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading