Dovoljno im jedno poluvreme: Poker Juventusa, titula sve bliža!

Autor:

Sport

26.06.2020

21:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Juventusa savladali su Leće u meču 28. kola italijanske Serije A – 4:0 (0:0).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Leće se dobro držao tokom prvog poluvremena sa igračem manje, ali je na kraju presudio kvalitet šampiona Italije.

Juventus sada ima sedam bodova više od prvog pratioca Lacija, koji ima i utakmicu manje.

Prvu veliku šansu, već u petom minutu, imao je Leće. Rispoli je pokušao sa desetak metara, ali je iz izgledne situacije šutirao preko gola.

U 29. minutu dobru priliku imao je i Kristijano Ronaldo. Tri minuta kasnije, Leće ostaje sa igračem manje.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte ovde.

Fabio Lućoni napravio je katastrofalnu grešku kao poslednji igrač odbrane, pošto je loše primio loptu i do nje je došao Betankur. Krenuo je sam ka golu, ali ga je Lućoni odmah srušio i zaradio je direktan crveni karton u 32. minutu. Pred kraj prvog poluvremena videli smo dva velika promašaja. Prvo je Ronaldo u 41. minutu bio neprecizan, a zatim je Bernandeski u 43. minutu promašio prazan gol.

Juventus je do prednosti stigao u 52. minutu. Katastrofalnu grešku napravio je levi bek Lećea, koji je želeo da vrati loptu svom štoperu, a ustvari je dodao loptu do Kristijana Ronalda. Portugalac odlaže loptu Dibali na ivicu šesnaesterca, koji prelepim udarcem pogađa rašlje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

U 62. minutu, Rosetini ruši Kristijana Ronalda u kaznenom prostoru. Sudija je pokazao na belu tačku, a Ronaldo sigurno realizuje jedanaesterac za 2:0.

Juve je do kraja meča imao još nekoliko prilika. Pokušavali su Ronaldo i Remzi, ali se rezultat nije menjao, sve do 84. minuta.

A od 84. do 86. minuta videli smo još dva gola. Ronaldo je u 84. minutu upisao još jednu asistenciju, a na semafor je svoje ime upisao Gonzalo Iguain, dok je posle centaršuta Daglasa Koste u 86. minutu gol postigao i štoper Matijas de Liht.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading