Zvezdine evropske kalkulacije: Crveno-beli prate situacije u Španiji, Italiji, Švajcarskoj...

Autor:

Sport

27.06.2020

10:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavljaju se šampionati u Evropi, a neki će biti posebno u fokusu navijača Crvene zvezde.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde

Kako bi crveno-beli bili u što boljoj poziciji u sledećim kvalifikacijama za Ligu šampiona, i ovog puta će navijati za Atletiko Madrid.

"Jorgandžije" grabe ka još jednoj Ligi šampiona.

U ovom kolu klub iz prestonice dočekuje na "Vandi“ ekipu Alavesa, pa se očekuje pobeda izabranika Dijega Simeonea i još veća bodovna razlika u odnosu na petoplasiranu Hetafe na tabeli.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE.

Pored Španije, od liga petice, kako prenosi portal "Redstarbelgrade.rs", crveno-beli prate i Italiju, gde je potrebno da Atalanta zadrži mesto među najbolje četiri ekipe italijanskog prvenstva.

Ona u nedelju gostuje Udinezeu, pa je potrebna pobeda plavo-crnih.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Fudbaleri Atalante

Najbliži i čini se jedini konkurent za direktnu promociju Atalante u Ligi šampiona jeste Roma, pa je takođe potrebno da u nedelju na gostovanju Milanu izgubi ili makar nerešeno odigra.

Na severu Evrope u fokusu je šampionat Danske, gde ovog vikenda derbi igraju Kopenhagen i Mitjiland, pa je Zvezdi potrebno da Mitjiland odigra ili nerešeno ili da dobije kako bi bio korak bliže tituli.

Mitjiland svakako ima osam bodova prednosti i čini se da će postati šampion.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Tu je i švajcarska liga. Iako je Jang Bojs kiksnuo na gostovanju Tunu, Sent Galen se pobrinuo da mu uzvrati istom merom, pa je na domaćem terenu deklasiran od ekipe Ciriha rezultatom 0:4.

Nije problem samo u tome što je Sent Galen izgubio, već što je to bilo ubedljivo, a u švajcarskoj ligi se na kraju gleda gol razlika ukoliko su timovi bodovno poravnati, a trenutno je upravo takva situacija, tako da je svaki gol važan, jer Sent Galen trenutno ima +2 gol razliku u odnosu na Jang Bojs.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

U ovom kolu Sent Galen dočekuje Tun, dok će aktuelni šampion Jang Bojs ugostiti Ksamaks.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading