(FOTO) Bio je član zlatne generacije Napolija, danas živi kao beskućnik i jedva preživljava

Autor:

Sport

27.06.2020

12:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijego Maradona je sigurno najveća ikona Napolija, a za ovaj klub nastupao je sedam godina i uspeo je da im donese Skudeto, što se i danas prepričava na ulicama Napulja.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Pijetro Puzone

Član generacije Napolija koja je postala prvak Italije bio je Pijetro Puzone, koji danas izgleda neprepoznatljivo. Puzone je karijeru završio pre 30 godina, a sada je dotakao dno.

La Gazeta delo Sport je objavila priču o ovom igraču koji prethodnih godina živi na ulicama Napulja. Puzone jedva preživljava iz dana u dan, izgubio je sve što je gradio tokom svoje fudbalske karijere.

Njega navijači mogu da vide na ulicama Napulja, ali najčešće boravi u gradiću Aćeri, koji je udaljen 14 kilometara od Napulja. Postao je beskućnik pre nekoliko godina jer je zbog problema sa drogom izgubio sve što je imao.

Puzone je nakon karijere postao zavistan od droge i alkohola, pa mu je život totalno uništen. Sve što je stekao i zaradio u karijeri je izgubio i sada preživljava iz dana u dan.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE

U Napoliju su se organizovali kako bi pomogli svom bivšem igraču, a u to se uključio i gradonačelnik Aćere, Rafael Letieri, koji je poručio da su u maju pokušali da odvedu Puzonea na odvikavanje, ali da im to nije uspelo.

Međutim, nadaju se da će uspeti da ga vrate na pravi put i spase od pakla u kom se nalazi već godinama. Mnogi su kontaktirali i Maradonu kako bi mu otkrili šta je Puzone napravio od svog života i sigurni su da će i Argentinac pomoći bivšem saigraču kojem je to itekako potrebno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading