(VIDEO) Da li ste znali? Eden Azar je prvenac u evropskim takmičenjima upisao protiv jednog zaboravljenog srpskog kluba!

Autor:

Sport

28.06.2020

19:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapiten reprezentacije Belgije, fudbaler Real Madrida Eden Azar svoj prvi pogodak u evropskim takmičenjima postigao je protiv jednog srpskog kluba, ali nisu u pitanju "večiti" rivali, da vam olakšamo.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Eden Azar (desno, sa kapitenskom trakom reprezentacije Belgije)

Krilni napadač je do sada u karijeri nosio dresove francuskog Lila, engleskog Čelsija i "kraljevskog kluba" iz Španije, a svoj prvenac u evropskim kvalifikacijama upisao je protiv Sevojna u sezoni 2009/2010.

Više informacija iz rubrike sport pročitajte OVDE.

Klub iz zapadne Srbije ugostio je Lil na stadionu Partizana i izgubio je 2:0 u trećem kolu kvalifikacija za Ligu Evrope, a drugi pogodak za francuski tim postigao je tada 18-godišnji Belgijanac.

U revanš utakmici na stadionu "Pjer Moro" rezultat je bio isti u korist Lila, koji je tada sa klupe predvodio Rudi Garsija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading