(FOTO) BOMBA NA KARAĐORĐU: Šta će reći Grobari?! Lalatović DOVODI Partizanovog đaka

Autor:

Sport

30.06.2020

11:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbalski klub Vojvodina na pragu je da dovede veliko pojačanje u vidu perspektivnog napadača Đorđa Jovanovića, koji je ponikao u Partizanu.

RepublikaFoto: Starsport
Nenad Lalatović

Kako prenosi "Mozzartsport", Jovanović bi u Novom Sadu bio veliko pojačanje i tzv. bonus igrač, a trenutno je pod ugovorom sa španskim drugoligašem Kadizom. Prošlu sezonu proveo je u Kartaheni, gde je kao pozajmljen igrač postigao tri gola.

RepublikaFoto: Starsport
Đorđe Jovanović u dresu Partizana

Mladi špic je važio za jednog od najtalentovanijih fudbalera dok je nastupao u dresu "Parnog valjka" gde je osvojio srca Grobara. Partizan ga je 2018. godine prodao Lokerenu za oko 1,5 miliona evra, a ugovor ga veže za španski klub do 2023. godine. Ipak, s obzirom na finansijsku krizu uslovljenu pandemijom korona virusa, realno je da Kadiz na leto neće tražiti visoko obeštećenje, pa Novosađani upravo tu vide svoju priliku da ga angažuju.

Podsetimo, Vojvodina je nakon boljeg izvođenja penala savladala Partizan i osvojila Kup Srbije, a uz pehar "Lale" će preskočiti prvo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading