Partizan se oglasio o zaraženima u svojim redovima!

Autor:

Sport

02.07.2020

13:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako su "Novosti" javile da su pozitivni na testiranju na koronavirus bili Aleksandar Šćekić i Nikola Lakčević, crno-beli su nedugo zatim sve medije obavestili o aktuelnoj situaciji.

RepublikaFoto: Starsport
FK Partizan

- Za sada ne možemo dati precizan odgovor, jer kod nekih igrača postoje kliničke slike koje mogu da liče na Covid-19, ali sa druge strane i ne moraju da budu ta infekcija. Urađeni su testovi, rezultati se čekaju te ćemo svakako biti u pripravnosti- ističu crno-beli.

Navodno će svi ostali fudbaleri biće ponovo testirani, a trenutno je gotovo izvesno da će ekipa prvi deo priprema da obavi u "Zemunelu", umesto na Zlatiboru.

Ta promena planova uzrokovana je i preporukom lekara koje je dobio FK Partizan, a koja glasi da se, zbog situacije sa povećanim brojem inficiranih, kako u Srbiji, ali pre svega Beogradu, nigde ne putuje.

To se, za sada, odnosi na prvi deo priprema, dok je drugi od 15. do 26. jula. Nova sezona u srpskom počinje drugog dana avgusta.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pazimo na naše voljene... ostanimo u svojim kućama... budimo odgovorni... #ostanimokodkuće

A post shared by Aleksandar Scekic (@aleksandar.scekic19) on Mar 23, 2020 at 7:20am PDT

Trener Savo Milošević bi trebalo da svoje izabranike okupi u subotu, 4. jula.

Oni koji ne budu bili pozitivni na novom testiranju, u sportskom kompleksu crno-belih će se spremati za nove takmičarske izazove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading