"Grizman bi trebalo da ošamari Mesija i pokaže gde mu je mesto"

Autor:

Sport

02.07.2020

15:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Antoan Grizman ovih dana je glavna tema španskih medija zbog neočekivanog statusa u ekipi Barselone.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Antoan Grizman

Grizman je u Barsu stigao kao veliko pojačanje iz Atletiko Madrida, ali se svojim igrama nije baš proslavio ove sezone. Francuski napadač skoro da nije igrao, a u derbiju protiv bivšeg kluba odigrao je svega nekoliko minuta.

Potez Setijena da Grizmana uvede u 89. minutu, izazvao je razne komentare, a porodica francuskog napadača je žestoko kritikovala trenera Barselone. Nakon što su se pojavile priče da Grizman nije u dobrim odnosima sa Mesijem i da je to razlog što ne igra, oglasio se i bivši francuski igrač Kristof Dugari.

Dugari je izjavio da se Grizman ne treba bojati situacije u Barsi i da treba jasno zauzeti svoj stav i pokaže Mesiju i društvu da ih se ne boji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

 - Koga da se on plaši? Momka visokog 150 centimetara koji je čini se uz to i poluautističan? On treba da ima mu*a da se suprostavi Mesiju i svima koji ga nisu prihvatili. Govorim to godinu dana, treba ošamariti Mesija i pokazati gde mu je mesto - poručio je Dugari.

Izjava bivšeg igrača Milana i Barselone je izazvala žestoke kritike javnosti zbog toga da je prozvao Mesija poluautističnim.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading