(VIDEO) Hadersfild šokirao Junajted, Siti gazi

Autor:

Sport

21.10.2017

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Hadersfilda pobedili su na svom terenu ekipu Mančester junajteda 2:1 u meču 9. kola engleske Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Slavlje fudbalera Hadersfilda

Golove za Hadersfild postigli su Eron Muj u 28. i Loran Depotr u 33. Jedini strelac za Junajted bio je Markus Rašford u 78. minutu.

Srpski reprezentativac Nemanja Matić igrao je ceo meč za Junajted, ali se utopio u sivilo kluba sa "Old traforda". To je prvi put posle 65 godina da je Hadersfild pobedio Mančester junajted u prvenstvu.

Mančester siti je pobedio Barnli 3:0. Golove za "građane" postigli su Aguero u 30. minutu iz penala, Otamendi u 73. i Sane u 75. minutu. 

Njukasl je na svom terenu pobedio Kristal Palas 1:0. Jedini strelac za "svrake" bio je Merino u 86. minutu. Za "svrake" je od 79. minuta igrao Aleksandar Mitrović, dok je za goste iz Londona nastupio Luka Milivojević.

Stouk je na svom terenu poražen od Bornmuta 2:1. Jedini strelac za domaći tim bio je Diuf 63. minutu. Golove za goste dali su Šurman u 16. i Stanislas u 18. minutu.

Lester je u gostima pobedio Svonsi 2:1. Pogotke za "lisice" dali su Fernandez u 25. (autogol) i Okazaki u 49. Jedini strelac za Svonsi bio je Mouson u 56. minutu.

Sautempton je pobedio Vest Bromvič 1:0 golom Bufala u 85. minutu. Dušan Tadić bio je starter, a u 81. minutu zamenio ga je Bufal.

Prvo mesto na tabeli drži Mančester siti sa 25 bodova, dok je Junajted drugi sa 20.

 

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading