ŠPANIJA I SRBIJA NA NOGAMA: Napadač Real Madrida ide u zatvor!

Autor:

Sport

04.07.2020

09:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski napadač Luka Jović bi neočekivano mogao da dobije šansu u Real Madridu za narednu sezonu, s obzirom na to da njegovom saigraču Karimu Benzemi preti robija!.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
FK Real Madrid

Francusko tužilaštvo juče je podnelo zahtev sudu da se pokrene krivični postupak protiv Benzeme zbog "saučesništva u pokušaju ucene".

Tužitelji iz Versaja potvrdili su za novinsku agenciju Frans pres da žele da slavnom napadaču bude suđeno jer je sa još nekoliko osoba 2015. godine seks-snimcima ucenjivao tadašnjeg saigrača iz reprezentacije Francuske Matjea Valbuenu.

Benzema je pre pet godina optužen za pokušaj ucene, ali i za "učešće u zločinačkom udruživanju" i sad će mu po tim tačkama optužnice biti suđeno. Pored korpulentnog napadača, na optuženičkoj klupi trebalo bi da se nađu još četiri osobe. Među njima neće biti nekadašnjeg fudbalera Liverpula Đibrila Sisea, koji je takođe bio povezivan s ovim slučajem.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Karim Benzema

Ucenjivači su navodno u Valbueninom starom telefonu pronašli snimke seksa sa nepoznatom osobom. Omaleni veznjak bio je već u braku sa Fani Lafon, pa su mu pretili da će objaviti te snimke ukoliko im ne isplati pozamašnu svotu novca. Benzema je bio upoznat sa svim detaljima i povezao je ucenjivače sa tadašnjim saigračem iz reprezentacije. Golgeter Real Madrida navodno je ubeđivao Valbuenu da snimci postoje i da bi bolje bilo da ucenjivačima plati traženu sumu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Nije bio agresivan i nije me nagovarao konkretno da dam novac, ali je uporno insistirao da se sretnem s ucenjivačima. Rekao mi je da je to opasna banda, a i da je snimak "vreo" i da nije siguran kako će moja porodica to podneti - ispričao je Valbuena.

Pregovore je u ime ucenjivača vodio Karim Zenati, Benzemin drug iz detinjstva. Benzemin advokat Silvan Kormije kaže da ga nije iznenadio jučerašnji zahtev tužilaštva.

- Ovo nije iznenađenje, glavni tužilac je bio veoma predan ovom slučaju, tako da smo i očekivali da će tražiti da se Benzemi sudi, mada optužbe nisu zasnovane na realnosti - tvrdi Kormije.

Završi li Benzema na robiji, ostaće upraženjeno mesto prvog napadača Real Madrida. Bila bi to prilika koju bi morao da iskoristi srpski golgeter Luka Jović, koji je u tekućoj sezoni tek sporadično dobijao šansu u "kraljevskom klubu". 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading