DELIJE U EKSTAZI: Jirka se VRATIO na Marakanu!

Autor:

Sport

05.07.2020

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dejan Stanković, trener Crvene zvezde, imaće pune ruke posla oko selekcije tima za sledeću sezonu, a naročitu pažnju obratiće na strance. Naime, na "Marakanu" se sa pozajmice vratio i omaleni krilni fudbaler Erik Jirka.

RepublikaFoto: Starsport
Erik Jirka

Slovak je prolećnu sezonu proveo u poljskom Gorniku kao pozajmljen igrač, ali zbog krize uslovljene pandemijom koronavirusa klub ga neće otkupiti.

Podsetimo, crveno-beli su dogovorili otkupnu cenu u visini od 700.000 evra. Zvezdaši vole Jirku, on je pokazao svoj potencijal, ali pitanje je da li će "Deki" jedno od mesta stranca u timu ostaviti upravo za njega. Propozicije u Superligi Srbije ostavljaju mogućnost igranja za četiri stranca koji nemaju srpski pasoš, a Stanković već na raspolaganju ima Ričmonda Boaćija, Sekua Sanogoa, Tomanea, Bena... Naravno, biće i pojačanja, pa ćemo videti da li će se Jirka izboriti za svoje mesto pod suncem u Ljutice Bogdana.

Slovački fudbaler je za Gornik upisao 13 mečeva na kojima je postigao četiri pogotka, od kojih su neki bili naročito atraktivni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading