DOBRE vesti za Zvezdu, LOŠE za Partizan!

Autor:

Sport

05.07.2020

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Sent Galena ostvarili su pobedu u 28. kolu švajcarske lige što više odgovara Crvenoj zvezdi nego Partizanu.

RepublikaFoto: Starsport
Miloš Degenek i Bibras Natho

Odavno je poznato da je Zvezdi potrebno da Sent Galen osvoji titulu kako bi bili povlašćeni u trećem kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok Partizanu za status nosioca u plej-ofu Lige Evrope više odgovara da šampion postane Jang Bojs. Ove nedelje više će se radovati crveno-beli.

Sent Galen je danas, drugi put u 15 dana, bio bolji od Siona. Istim rezultatom kao i 20. juna u gostima, lider švajcarskog šampionata slavio je ponovo sa 2:1 i zadržao dva boda prednosti u odnosu na drugoplasirani Jang Bojs (55).

Mladi Dečaci su bili ubedljivi u Bernu protiv Lugana sa 3:0 i nastavili da u stopu prate Sent Galen. Na Marakani se, ipak, nadaju da će lider do kraja trke sačuvati prednost ili je uvećati bar na četiri boda, kako bi u poslednjem kolu 2. avgusta otišao rasterećen u prestonicu Švajcarske na noge braniocu titule.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Sve bliži tituli... Fudbaleri Sent Galena

Inače, svi golovi su postignuti u prvom poluvremenu. Dvostruki strelac za Sent Galen bio je bosanski napadač Ermedin Demirović u 12. i 19. minutu, dok je počasni pogodak za Sion postigao Baltazar tri minuta kasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading