Mesi će završiti karijeru u Barseloni!

Autor:

Sport

06.07.2020

09:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predsednik Barselone Ðosep Marija Bertomeu izjavio je da će argentinski fudbaler Lionel Mesi završiti karijeru u katalonskom klubu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Radio stanica Kadena Ser prošle sedmice objavila je kako Mesi želi da ode nakon što mu istekne ugovor sledeće godine.

- Mesi je rekao kako će svoj fudbalski put završiti u Barseloni. Ne želim da ulazim u detalje jer smo trenutno fokusirani na takmičenje i vodimo pregovore s mnogo igrača, ali Mesi nam je objasnio da želi da ostane i da ćemo uživati u njegovim igrama još dugo - rekao je Bertomeu posle Barselonine pobede na gostovanju Viljarealu 4:1, a prenosi španska Marka.


Četiri kola pre kraja La Lige, katalonski klub ima četiri boda manje u odnosu na vodeći Real Madrid.

Kraljevski klub juče je kao gost savladao Atletik Bilbao 1:0 golom iz penala, koji je dosuđen nakon pregleda VAR-a, a na tom susretu VAR nije konstatovao penal za Atletik, što je bila tema i za Bertomeua.

 - Gledao sam utakmicu i iako to nerado kažem, ponoviću kako se VAR ne koristi pošteno od kada se nastavilo prvenstvo. Čini se kako tehnologija favorizuje uvek istu ekipu - zaključio je Bertomeu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading