Đukić pred Bačku: NEMA IZGOVORA U TRCI ZA TITULU!

Autor:

Sport

22.10.2017

08:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić nije imao puno razloga za zadovoljstvo u remiju njegove ekipe protiv Skenderbega (0:0) u Ligi Evrope, ali vremena za žaljenje više nema jer u Humsku stiže Bačka.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Đukićev tim nikako da ustali formu od starta sezone

Kratko je Đukić rekapitulirao izdanje njegovog tima u Elbasanu.

- Uvek je zabrinjavajuće kada ne postižete gol. Nije lako, pogotovo je u Evropi teško pobeđivati i davati golove. Skenderbeg je pokazao da je čvrsta ekipa, agresivna, dobri su bili u defanzivi i videlo se da nam nije bilo lako. Međutim, moraćemo da istrajemo u onome na čemu insistiram, a to je da Partizan mora da ima veći posed lopte i da dominira u svakoj fazi igre - podsetio se juče trener crno-belih Miroslav Đukić svih detalja gostovanja u Albaniji.

Što se tiče narednog rivala, šef struke crno-belih zna da neće biti lako, ali veruje u nova tri boda.

- Bačka je još jedan težak protivnik, a posle evropske utakmice će nama biti nešto teže jer smo umorni. Ali mi ne tražimo nikakva opravdanja jer moramo dalje i moramo da pobeđujemo i nastavimo trku za titulu. Nadamo se u dobroj igri i dobrom rezultatu. Nemamo pravo na grešku, moramo da pobeđujemo. Analizirali smo Bačku, verovatno će igrati u sistemu sa pet igrača u odbrani. Oni su ekipa koja se brani sa pet, ali napada s velikim brojem igrača. Očekujem zaista težak meč - izjavio je Đukić pred novi susret u Superligi.

Duel između Partizana i Bačke igra se danas od 15 časova na stadionu u Humskoj. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading