"Biće pakleno teško, ali idemo opet u LŠ!"

Autor:

Sport

07.07.2020

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nekadašnji trofejni fudbaler i trener Crvene zvezde Boško Đurovski izjavio je da je minula sezoina za crveno-bele bila veoma uspešna i istakao da veruje kako će sledeća da bude još bolja.

RepublikaFoto: Starsport
Boško Đurovski

- Sjajna sezona je iza našeg prvog tima. Igrati dva puta zaredom Ligu šampiona i ostvariti pobede u njima je ogroman uspeh. Takođe, osvojili smo i treću uzastopnu titulu prvaka države i time dodatno podigli lestvicu. U Kupu moramo bolje to je svima jasno, ali ne možemo reći da je zbog toga ova sezona bila loša, naprotiv, pružali smo odlične partije, rasli iz utakmice u utakmicu i verujem da ćemo i sledeće godine biti još bolji- rekao je Đurovski.

Đurovski je iskoristio priliku da naglasi sjajan rad sportskog direktora Mitra Mrkele, a potom prokomentarisao predstojeće kvalifikacije za Ligu šampiona.


- Iskren da budem, ne sviđa mi se kako će izgledati put ka Ligi šampiona. Po jedna utakmica uz žrebanje domaćinstva, sve to proći biće pakleno teško. Ipak, verujem u tim. Ligu šampiona igraju vrhunski timovi koji imaju tradiciju iza sebe, a mi tu svakako pripadamo. Pokazali smo mnogo puta da smo najjači kad je najteže, tako da očekujem da ponovo igramo evropsko takmičenje.
RepublikaFoto: Starsport

Bivši Zvezdin trener zna kolika je čast, ali i odgovornost biti na klupi crveno-belih i upravo zato ima samo reči hvale za sadašnjeg šefa stručnog štaba Dejana Stankovića.


- Doneo je posebnu emociju i energiju ekipi. Raduje me kako sve to izgleda na terenu, Dejan ima jasnu viziju kako sve to treba da izgleda. Takođe, vidi se da ova ekipa, uz dva-tri kvalitetna pojačanja, može da ponovi uspeh iz sezone koja je za nama. Tu pre svega mislim na igranje grupne faze evropskih takmičenja, dok u domaćim takmičenjima očekivanja su uvek najviša, a to je svakako dupla kruna- poručio je Đurovski.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading