KATALONCI NAKON VIŠE OD 25 GODINA PUTUJU U SEGUNDU: Duboko se izvinjavam, odgovornost je moja...

Autor:

Sport

09.07.2020

16:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je bila jedna od najbolnijih noći u istoriji Espanjola, kako za navijače, tako i za igrače.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Espanjola

Klub iz Barselone je nakon očajne sezone i matematički ispao u drugu ligu, nakon 26 godina u španskoj eliti.

Espanjol je u drugu ligu zvanično poslao gradski rival, Barselona, koja je sinoć na svom Nou Kampu slavila sa minimalnih 1:0.

Promene trenera bez efekta, odlasci važnih igrača, promašaji na zadnja dva prelazna roka - sve je to dovelo do ispadanja u Segundu, a danas je izvinjenje navijačima uputio predsednik kluba Čan Jenšeng.

On je to učinio zvaničnim saopštenjem na klupskom sajtu.

 

 - Dragi navijači Espanjola, na meni je najveća odgovornost za loše sportske rezultate ove sezone. Zbog toga se izvinjavam navijačima kojima je stalo do ovog kluba. Zbog toga moramo biti duboko samokritični i pogledati šta smo uradili. Sa druge strane, nastavićemo naporno da radimo u cilju promocije i razvijanja kluba. Kroz naporan rad i predanost, tim će se vratiti u prvu ligu, gde bez sumnje pripada - deo je poruke predsednika Espanjola.

Espanjol je do sinoć bio jedan od pet španskih klubova koji u ovom veku nisu napuštali prvi rang, uz Real Madrid, Barselonu. Atletik Bilbao i Valensiju.

Espanjol je ukupno 85 sezona proveo u najvišem rangu španskog fudbala.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading