JOŠ JEDNA MILIONSKA PONUDA "KUCA" NA VRATIMA HUMSKE: Novac stiže iz Emirata?

Autor: Kurir/Republika

Sport

09.07.2020

21:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih igrača crno-belih u prošloj sezoni Sejduba Suma ima brojne ponude iz inostranstva, a najkonkretnije dolaze iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

 

RepublikaFoto: Republika.rs/Todor Petković
Igrači Partizana

Tamošnji klub Al Šabab spreman je da pregovara sa upravom Partizana oko cene obeštećenja pod kojom bi igrač iz Ekvatorijalne Gvineje promenio sredinu ovog leta.

Da bi se posao sa klubom iz Emirata uspešno završio potrebno je da se dve strane nađu oko iznosa od dva do tri miliona evra. Suma je u decembru prošle godine produžio ugovor potpisavši novi do zime 2022. godine.

Klub iz Dubajia je u trenutku prekida prvenstva zbog pandemije držao prvo mesto na tabeli sa šest bodova više od drugoplasiranog Al Aina, prenosi Kurir. 

RepublikaFoto: instagram.com/sejdubasuma
Sejduba Suma

Pored Sume, veliko interesovanje vlada i za mladog Filipa Stevanovića, kao i za Umara Sadika. Obojica će se preseliti u jednu od zapadnoevropskih liga ako u Partizanu naprave procenu da za njih mogu pronaći prave zamene.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading