(VIDEO) Kejn razbio prokletstvo Vemblija, Lovren ponovo očajan

Autor: I. V.

Sport

22.10.2017

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Totenhem je na Vembliju u derbiju Premije lige demontirao ekipu Liverpula.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kejn slavi pogodak

"Pevci" su na krilima Harija Kejna i greškama Dejana Lovrena došli do važne pobede. Hari Kejn je konačno pogodio na Vembliju i to u 4. minutu utakmice na asistenciju Tripiera. Ovom golu kumovao je štoper Liverpula Dejan Lovren koji je još jednom katastrofalnom greškom gurnuo "crvene" u ponor.

Da je Lovren definitivno najlošiji igrač u Liverpulu potvrdio je i u 12. minutu kada je napravio novu kardinalnu grešku. On je promašio loptu koja je stigla do Kejna, a ovaj fantastično asistira Sonu za 2:0.

Mohamed Sahal je posle sjajne asistencije Hendersona smanjio na 2:1, ali se Dele Ali u smiraju prvog dela igre postarao da se na odmor ode sa dva gola prednosti za domaćina. 

Drugo poluvreme nije bilo efikasno kao prvo, ali "pevci" su uspeli da povećaju prednost. Hari Kejn postigao je osmi gol u sezoni, a drugi na ovoj utakmici u 56. minutu i tako postavio konačan rezultat.

Za Liverpul je od 83. minuta nastupao i naš Marko Grujić koji je zamenio Emrea Džana.

Pogledajte sve golove sa ovog meča: 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading