ŠTA ĆE REĆI IGRAČI?! Oglasio se Terzić, Zvezda povukla RADIKALAN potez zbog korone!

Autor:

Sport

11.07.2020

09:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zvezdan Terzić, generalni direktor Crvene zvezde, rekao je da je klub spremio pravilnik koji će svi igrači morati da poštuju kako bi se smanji rizik od zaraze koronavirusom.

RepublikaFoto: Starsport
Zvezdan Terzić

- Rekao sam igračima važnu stvar, moramo da naviknemo i da naučimo da živimo sa ovim virusom, može da potraje pola godine, dve godine. Lek ne postoji, vakcina se ne nazire. Moraju oni da dignu nivo svesti prema sebi i Zvezdi. Oni su mladi i brzo se oporave, ali je luksuz za klub da bude 14 dana bez igrača - rekao je Terzić.

Direktor srpskog šampiona je otkrio i detalje pravilnika koji će biti usvojen.

- Šta ako se neko razboli pred Ligu šampiona i kvalifikacije? Moraju da se pridržavaju mera. Sve ćemo pretočiti u pisani protokol, za nepoštovanje, biće novčano kažnjavani kroz disciplinski pravilnik. Rečeno im je danas, imaju zabranu kretanja osim na stadion i kući. Bilo kakav odlazak u restorane, lokale, nepotrebna i kućna druženja, sve je zabranjeno. Moramo da živimo sa koronom i da pobeđujemo bez obzira na sve - zaključio je Terzić.

Podsetimo, crveno-beli će obaviti pripreme na Divčibarima, gde će se zadržati do 27. jula, a koronavirus je potvrđen kod šestorice u Zvezdi.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading