VELEOBRT: Trio u poteri za Jovićem, evo ko je NAJBLIŽI potpisu!

Autor:

Sport

11.07.2020

13:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Real Madrida Luka Jović mogao bi u letnjem prelaznom roku da promeni sredinu, a za njegove usluge zainteresovani su Čelsi, Lester i Milan.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

"Mundo Deportivo" piše da su "galaktikosi" odredili cenu od 35 miliona evra za Srbina.

Isti izvor navodi da su "plavci" iz Londona u najboljoj poziciji da dovedu golgetera jer im finansije to dozvoljavaju, ali je pitanje da li im je on potreban u ovom momentu. Menadžer Frenk Lampard na raspolaganju već ima efikasnog Abrahama, a dogovorena je kupovina nemačkog reprezentativca Tima Vernera iz Lajpciga. Ukoliko bi stigao na "Stamford Bridž", nema dileme da bi Jovića sačekala paklena konkurencija u napadu.

U Lesteru je situacija po Jovića dosta povoljnija. Standardan u špicu "lisica" je iskusni Džejmi Vardi koji je već napunio 33 godine, pa Lester već mora da razmišlja o novajlijama. Ipak, veliko je pitanje da li su u mogućnosti da izdvoje pomenutu cifru od 35 miliona evropskih novčanica Madriđanima na ime obeštećenja.

Ono o čemu se odavno spekuliše ponovo je u modi na Apeninima. Milanu treba napadač, odlazak Zlatana Ibrahimovića je sve izvesniji, ali "rosoneri" ne mogu da plate obeštećenje. Plan "milaneza" je dovođenje srpskog reprezentativca na pozajmicu, uz mogućnost otpuka sledećeg leta.

Podsetimo, Real je bivšeg asa Crvene zvezde minulog leta platio 60 miliona evra, ali je on na "Santjago Bernabeu" postigao tek četiri pogotka na 25 mečeva.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading