ŽIVI NADA O TITULI: Barsa nije blistala, ali je stigla do pobede!

Autor:

Sport

11.07.2020

19:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Barselone savladali su na gostovanju Valjadolid sa 1:0 u okviru 36. kola Primere.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Arturo Vidal i Leo Mesi

Poveli su Katalonci u 15. minutu, strelac je bio Arturo Vidal, asistirao mu je Mesi, koji sada ima učinak od 22 gola i 20 asistecija u Primeri. Postao je prvi igrač kojem je to za rukom pošlo u Primeri i prvi igrač koji je stigao do 20+ golova i 20+ asistencija u "ligama petice" još od 2002 .godine i Tijerija Anrija.

Samo par minuta kasnije velika šansa za Grizmana, ali Francuz neprecizno šutira. U 30. minutu šansa za Rikija Puđa, ali je golman Valjadolida odlično reagovao.


Otišlo se sa 1:0 za Barsu na odmor, da bi nakon 15ak minuta igre u nastavku domaćin bio blizu poravnanja, Enes Unal je tukao glavom iz dobre pozicije, ali je Ter Štegen odlično reagovao. Samo par minuta kasnije šansa za Mesija na drugoj strani, ali je Masip uspeo da sačuva mrežu.

U samom finišu umalo da Barsu šokira njen bivši igrač, Sandro Ramirez je tukao iz dobre pozicije, ali je Ter Štegen odlično odreagovao i sačuvao mrežu. Nije bilo promena, Barsa je slavila i sada ima samo bod manje od vodećeg Reala, ali i utakmicu više.

Ranije tokom dana Osasuna je posle preokreta na svom terenu savladala Seltu sa 2:1. Poslednji meč današnjeg programa igraju Atletiko Madrid i Betis.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading