NE VALJA U HUMSKOJ: Šćekić IZNENADIO "Grobare"!

Autor:

Sport

12.07.2020

11:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Defanzivni vezista Partizana Aleksandar Šćekić poručio je da mu je lepo u Humskoj i da planira da ostane u crno-belom dresu i sledeće sezone.

RepublikaFoto: Starsport
Aleksandar Šćekić i Savo Milošević

Crnogorski veznjak je podvukao da su za "parni valjak" najvažniji trofeji i da godina bez njih nije dobra.

- Osetio sam neprijatnosti nakon finala Kupa. Sve je ukazivalo na koronavirus. Testiran sam. Nalaz je bio pozitivan. Tri-četiri dana imao sam zdravstvenih problema. Sve ono što prati kovid-19. Nisam mogao da ustanem iz kreveta. Lično sam se uverio koliko ovaj virus zna da bude težak. Zato apelujem na sve ljude da se čuvaju - rekao je Šćekić.

On je izvršio osvrt na dosadašnji boravak u Humskoj, ali i buduće planove.

- Zadovoljan sam svojim partijama. Odigrao sam dosta utakmica, dao dva gola u Super ligi, ali osećaj ne može da bude potpun kada nismo osvojili ništa. Bilo je ponuda u januarskom prelaznom roku, ali sam ostao u klubu. Sviđa mi se u Partizanu sa kojim imam ugovor još godinu. Videćemo što će biti, ali ne bih imao ništa protiv da ostanem ovde i dalje - ističe Šćekić.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading