HLADAN TUŠ NA OLD TRAFORDU: Junajted u dubokoj nadoknadi ostao bez pobede i doveo u pitanje plasman u LŠ!

Autor:

Sport

13.07.2020

20:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester junajteda odigrali su na Old Trafordu nerešeno 2:2 sa Sautemptonom u poslednjem meču 35. kola Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bruno Fernandeš

Ovim remijem Solskjerov tim ostao je na petom mestu i izjednačen je sa Lesterom koji je četvrti i koji se nalazi na poziciji koja vodi u Ligu šampiona. Sa druge strane Sautempton je na sigurnom 12. mestu.

Junajted ovog puta nije dominirao kao u prethodnim mečevima, pa samim tim nije stigao ni do nove pobede, iako je vodio do 97. minuta!

Sautempton je poveo u 12. minutu. Redmond je ukrao loptu uspavalom Pogbi i sjajno uposlio Armstronga kojem nije bilo teško da savlada De Heu.

Ipak, Junajted do kraja poluvremena stiže do potpunog preokreta.

Prvo je u 20. minutu lep gol postigao Rašford, a tri minuta kasnije još spektakularniji pogodak postigao je Marsijal. 

U nastavku su oba tima imala nekoliko opasnih napada, ipak promene nije bilo. Sautemton je podigao nivo ige u završnici, imao je veliku šansu preko Redmonda u 86. minutu, ali je De Hea sjajno odbranio. I kad se činilo da će Junajted ponovo pobediti, Obafemi u sedmom minutu nadoknade donosi bod Sautemptonu i veliku radost Čelsiju i Lesteru koji su ostali na tabeli ispred Junajteda.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading