DA LI ĆE SE KONAČNO OPAMETITI: Poslednja šansa za Luku Jovića!

Autor:

Sport

15.07.2020

03:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Za tri meseca Luka Jović je napravio toliko nepromišljenih poteza da svaka naredna teško može da iznenadi bilo kod navijača u Španiji ili Srbiji.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović

Nakon trećeg testa na prisustvo koronavirusa u organizmu postalo je jasno da Srbin nema prepreke da se vrati u tim, ali je zbog kontakta sa zaraženom osobom i odluke Real Madrida da ide u karantin izgubio skoro deset dana od treninga sa ekipom, kao i dve utakmice.

Prema pisanju španskih medija Jović će propustiti i meč sa Viljarealom, tako da će ponovo biti u konkurenciji za sastav za utakmicu poslednjeg kola protiv Leganesa.

Jović je u martu dospeo na naslove strane štampe u Španiji i Srbije zbog povratka u zemlju i kršenja pravila obaveznog karantina, da bi se po dolasku u Madrid ustanovila misteriozno stečena povreda pete zbog koje nije radio sa ekipom mesec dana.Poslednji njegov gaf u doba korone bio je kontakt sa osobom za koju je postojala sumnja da je zaražena virusom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading