Juventus vodio pa spasavao bod, šou Danila, Đuričić strelac

Autor:

Sport

15.07.2020

22:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da je Lacio koristio kikseve Juventusa, gledali bismo izuzetno zanimljivu trku za Skudeto. Ovako, Juventus i dalje korača ka novoj titulu prvaka Italije.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kristijano Ronaldo

Juventus je večeras, u okviru 33. kola Serije A, gostovao kod Sasuola, a na kraju je duel ovih rivala završen rezultatom 3:3.

Stara dama je jako brzo stigla do 0:2.

Prvo su Pjanić i Danilo u petom minutu utakmice nasamarili odbranu domaćih nakon kornera. Svi su očekivali ubacivanje pred gol, ali je Pjanić uposlio Danila na vrhu kaznenog prostora, a ovaj pogodio za 0:1.

Sedam minuta kasnije Argentinac udvostručuje prednost gostiju. Ipak, u 29. minutu je Đuričić smanjio na 1:2 i tada postavio rezultat prvog poluvremena.

Nakon šest minuta igre u nastavku Sasuolo je uspeo da izjednači i to nakon što je Berardi postigao izuzetno lep gol iz slobodnog udarca.

Tri minut kasnije Kaputo šokira Staru damu i pogađa za preokret Sasuola.

Krenuo je potom Juventus po izjednačenje i propustio nekoliko dobrih prilika, ali je do svog cilja ipak stigao u 64. minutu. Bentankur je ubacio iz kornera, a Aleks Sandro pogodio za 3:3.

Tako se Juventus "trgnuo" iako je do gola igrao jako loše drugo poluvreme.

Nastavio se i nakon gola za 3:3 pritisak Juventusa, ali je Sasuolo čekao šansu iz kontri. Domaći su pred kraj meča propustili kolosalnu šansu za 4:3.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading