ŠOK ZA "VEČITE": Povučen prvi potez, odlaganje superlige sve BLIŽE!

Autor:

Sport

16.07.2020

13:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Start Superlige Srbije zakazan je za 1. avgust, ali veoma je moguće da će doći do pomeranja. Upravo takav zahtev izneli su predstavnici niškog Radničkog, a sve je obrazložio trener Radoslav Batak.

RepublikaFoto: Starsport
Sukob igrača Partizana i Crvene zvezde

- Posle nekoliko odlaganja konačno smo startovali sa pripremama. Imali smo dosta problema u prethodnom periodu. Moj pomoćnik Davor Berber i fudbaler Stefan Mihajlović imali su koronavirus kada smo planirali da krenemo sa radom i nismo smeli da rizikujemo sa okupljanjem dok se svi ne testiramo, jer je ipak zdravlje na prvom mestu - rekao je Batak.

Podsetimo, nova sezona u Superligi trebalo bi da startuje 1. avgusta, a Nišlije u prvom kolu dočekuju Metalac na Čairu.

- Pred nama je teških 15 dana. Posle one prolećne pauze zbog korone smo imali tri i po nedelje da se pripremimo, a sada imamo svega dve. Mislim da je nemoguće spremiti tim za takmičarske napore za dve nedelje i iskreno se nadam da će start prvenstva biti pomeren makar za 14 dana - dodao je Radoslav Batak.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading