BESAN KAO RIS: Mesi poziva na RADIKALNE promene!

Autor:

Sport

17.07.2020

07:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jedan od najboljih napadača na svetu žali za izgubljenom titulom.

Leo Mesi na utakmici La Lige

Leo Mesi, najbolji igrač Barselone, bio je vidno nezadovoljan posle meča sa Osasunom, a Katalonce je pozvao da gledaju u svoje dvorište.

Barsa je u 37. kolu Primere poražena od Osasune sa 2:1 na "Nou Kampu", što je poprilično razbesnelo Argentinca.

- Nismo očekivali da ćemo završiti na ovakav način, ali to je ogledalo naše sezone. Bili smo nekonstantan i slab tim koji su drugi pobeđivali na tempo i želju. Bilo je lako postići gol protiv Barselone - rekao je Mesi.

On je istakao da nešto mora da se promeni kako bi katalonski velikan ostvairo ciljeve u Ligi šampiona.

- Nešto mora da se promeni, ako do toga ne dođe izgubićemo od Napolija. Treba da iščistimo glavu i da mislima budemo samo u Ligi šampiona. Navijači su ljuti zbog sezone i mi smo takođe. Normalno je tako da se osećaju, pa ko ne bi posle onakvih poraza od Rome i Liverpula (u Ligi šampiona). Navijači gube strpljenje jer im ništa ne vraćamo zauzvrat - zaključio je Leo Mesi.

Jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala je odigrao još jednu briljantnu sezonu u dresu Barse, a u La Ligi je upisao učinak od 23 gola, uz čak 20 asistencija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading