LAGAN, BRZ ALI ZNA I DA POVREDI: Srpskom vezisti su zbog Mesija nameštali bolno rame čak 20 minuta!

Autor: Kurir/Republika

Sport

18.07.2020

08:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O porazu Barselone od Osasune (1:2) priča se i dva dana nakon što se dogodio

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Leo Mesi

Delom zbog toga što je zahvaljujući njemu Real uzeo titulu, ali više radi činjenice da je ta utakmica samo produbila rupu u koju je upala čitava ekipa, ali i struka katalonskog kluba. 

Jedan od onih koji su u katalonskoj prestonici stigli po rezultat o kojem se priča je i iskusni srpski vezni igrač Darko Brašanac. Ovaj je 28-godišnjak svojevremreno, 2016. godine iz beogradskog Partizana prešao u Betis, iz kojeg je preko pozajmica u Leganes i Alaves prošle godine stigao i do Osasune. Upravo je on bio jedan od zaduženih za čuvanje Lea Mesija na utakmici u četvrtak.

Brašanac je izdržao u igri do poluvremena, a onda je morao da ostane u svlačionici Kamp Noua zbog povrede koje mu je zadao upravo Mesi.

- Pa, ne mogu reći da me Mesi namerno povredio ili da me je jako udario. On me je samo slučajno odgurnuo, želeći sebi da napravi veći prostor. E, sad, to što se meni problem sa ramenom vratio nakon tri i po godine, to je možda i do lošeg položaja mog tela, nije samo udarac doprineo tome da izađem ranije - rekao je Brašanac za Kurir.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Darko Brašanac

Iako na televiziji to nije izgledalo kao neki jak prekršaj, Brašanac kaže:

- Kome je ispadalo rame, zna koliko boli. Da su navijači bili na stadionu sigurno bi mi zviždali zbog pomisli da zadržavam vreme. Ali, prvo sam na poluvremenu dobio lek protiv bolova, a kad je počeo da deluje, onda mi je klupski lekar nameštao rame koje je trajalo 20 minuta.

Prepričao je i događaj pre poluvremena, kada je Osasuna bila u vođstvu.

- Nisam mogao da pratim šta se događalo oko mene. Sećam se da mi je sudija rekao: "Izdrži ako možeš pola minuta pa sviram poluvreme". Odgovorio sam mu da ne mogu, na šta mu je moj saigrač Vidal rekao: "Kad ovaj kaže da ne može, onda stvarno ne može - priča Brašanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading