SPREMA SE NOVI POTPIS U PARTIZANU: Hoće li Nemci pokvariti plan?

Autor:

Sport

19.07.2020

11:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prelazni rok u Partizanu se tek polako zahuktava, a prvi utisak je da crno-beli nigde ne žure, ni sa novim pojačanjima, ali ni sa prihvatanjem ponuda iz inostranstva za pojedine igrače.

RepublikaFoto: Starsport
Zdjelar i Ben

Partizan je već angažovao defanzivca Makija Banjaka iz ljubljanske Olimpije koji tek treba da se priključi ekipi, na probi je Gvinejac Abdulaj Sise koji igra na poziciji desnog beka, a produženi su ugovori sa Nemanjom Miletićem i Bojanom Ostojićem.

Isto se očekuje i kada je u pitanju golman Nemanja Stevanović, a ''Žurnal'' danas otkriva da je novi ugovor spreman i za Sašu Zdjelara!

Prema njihovim saznanjima, crno-beli žele da iskusnog vezistu zadrže do 2023. godine, a aktuelni ugovor mu ističe narednog leta, pa ako do produžetka saradnje ne dođe, onda bi moralo ozbiljno da se razmišlja i o ponudama iz inostranstva za Zdjelara.

On ne krije da mu je želja da se, kad za to dođe vreme, posle Partizana oproba u nekoj od ''Liga petice'', eventualno u Rusiji. Ipak, jedna liga ga posebno privlalči.

 - Pored Italije - Nemačka. Idealna za moj stil: da radim za ekipu, trčim... E, tamo bih tek mogao da se pokažem, podignem reference. Kad bih imao ponudu iz Bundeslige - ne bih razmišljao- poručio je Zdjelar.

Dakle, nema dileme da crno-beli žele da zadrže Zdjelara i u naredne sezone u svojim redovima, pa i nešto duže, ali ako Nemci pozovu ovog leta, onda će u Humskoj morati da se pravi ''Plan B''.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading