Vojvodina dobija novo rukovodstvo, BAJATOVIĆ STIŽE U UPRAVU!

Autor: mondo.rs

Sport

23.10.2017

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Vojvodina po ko zna koji put dobija novu upravu, a svi navijači ovog kluba se nadaju da će ova postavka biti ona koja će najzad doneti napredak u poslovanju, ali i rezultatime ekipe.

RepublikaFoto: Tanjug
Bajatović je pre bio i u upravi Crvene zvezde

Predsednik Skupštine FK Vojvodina Milan Davidov nekoliko časova pred početak Izborne skupštine Novosađana otkrio je novinaru "Monda" da je kandidat za novog predsednika "stare dame" Dušan Vlaović, dok će potpredsednici biti Nenad Rončević i Dušan Bajatović.

Dušan Vlaović, nekadašnji član UO i direktor privrednog društva "Dnevnik Vojvodina pres", za sada je jedini kandidat za predsednika, a ukoliko bude izabran biće četvrti na ovoj poziciji u poslednjih 13 meseci.

U septembru 2016. godine klub je napustio Zoran Šćepanović, koga je nasledio Vojislav Gajić i zadržao se na funkciji do decembra, kada je rukovođenje klubom preuzeo Dušan Mijić. Prethodnih mesec dana klubom je rukovodila "radna komisija" u kojoj su između ostalih bili i Dušan Vlaović i Nenad Rončević.

Takođe, Vojvodina će dolaskom novog rukovodstva dobiti i novog sponzora u vidu JP "Srbijagas", dok se nezvanično može čuti i da će doći i do promene generalnog direktora.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading