SKANDALČINA NEVIĐENIH RAZMERA: Legendarni Španac se*sualno napastvovao mladu devojku

Autor:

Sport

20.07.2020

15:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Užas.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
David Vilja i Isko

Izvesna Skajler, koja je svojevremeno stažirala u Njujork sitiju, zgrozila je fudbalski svet kada je napisala ispovest na Tviteru. Naime, ona tvrdi da ju je šampion sveta sa Španijom iz 2010. godine David Vilja seksualno napastvovao dok je bio član tog kluba.

- Maltretiranje koje sam prošla u Njujork sitiju je toliko loše da me sada ideja profesionalnog sporta užasava. Mislila sam da sam dobila priliku života kada sam dobila stažiranje. Ono što sam dobila jeste da me David Vilja dodiruje svakog jeb**og dana dok su moji šefovi mislili da je to sve dobra šala - napisala je Skajler.

Vilja je tokom karijere važio za finog i povučenog momka, a osim svetskog prvenstva 2010. godine, osvojio je i evropsko dve godine ranije.

Karijeru je završio ove sezone u japanskom Visel Kobeu, a najveći trag j ostavio igrajući za Valensiju, Barselonu i Atletiko iz Madrida. Posle Jorgandžija se otisnuo "preko bare" gde je četiri godine nastupao za Njujor siti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading