KO ĆE BITI LIDSOVO VELIKO POJAČANJE? Sa Zlatanom smo već razgovarali...

Autor:

Sport

21.07.2020

17:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lids junajted se nakon 16 godina vratio u elitu, pa će se na Eland Roudu u novoj sezoni ponovo gledati utakmice Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Igrači Lidsa

Sastavili su čelnici kluba i trener Bielsa odličnu ekipu za Čempionšip, ali za Premijer ligu će im biti potrebno još pojačanja - ako Lids ne želi ekspresno da se vrati u drugi rang.

Spekuliše se ko bi mogao da bude veliko pojačanje Lidsa za novu sezonu, a o nekim imenima govorio je i vlasnik kluba, italijanski biznismen Andrea Radrizani.

Jedno od imena o kojima se priča je Zlatan Ibrahimović, ali Radrizani priznaje da će transfer iskusnog Šveđanina, čija je budućnost u Milanu još pod upitnikom, biti jako težak.

 - Ibrahimović će sigurno biti težak zadatak. Pokušali smo da ga dovedemo u januaru, ali je on tada izabrao Milan. Sada mislim da je prekasno, intenzitet engleskog fudbala je drugačiji - izjavio je Radrizani.

Sa druge strane, nije isključeno da bi Edinson Kavani, koji je nakon napuštanja PSŽ-a slobodan igrač, mogao da bude veliko pojačanje Paunova.

 - Uz njegovo iskustvo, Kavani bi mogao da pomogne i svojim fizičkim predispozicijama i prilagodi se na Englesku, ali nisam još o njemu pričao sa trenerom. Ipak, sigurno je da smo razmišljali o njemu i videćemo šta će biti, s obzirom da je on još uvek slobodan igrač - poručio je gazda Lidsa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading