NEMILOSRDNI GRAĐANI: Siti rasterao "stršljenove", Votfordu visi opstanak u Premijer ligi!

Autor:

Sport

21.07.2020

18:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fudbaleri Mančester sitija ubedljivo su savladali sa 4:0 Votford u 37. kolu Premijer lige.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Lagana pobeda Sitija

"Stršljenovi" su nedavno smenili menadžera Najdžela Pirsona, ali ta "šok-terapija" nije urodila plodom.

Tim Pepa Gvardiole od prvog minuta je zagospodario terenom, ali je prvi gol dao tek u 31. minutu. Strelac je bio Rahim Sterling, koji je primio loptu u kaznenom prostoru rivala i zakucao loptu u mrežu. Vođstvo je duplirano deset minuta kasnije iz jedanaesterca. Hjuz je oborio Sterlinga i sudija je opravdano pokazao na "belu tačku". Penal je izveo upravo Sterling, a Ben Foster maestralno odbranio. Ipak, nije imao sreće da se lopta odbije baš na nogu izvođaču koji je iz druge ipak postigao pogodak.

Treći gol "građani" su dali u 63. minutu kada je strelac bio Foden. Sterling je šutirao sa desne strane, Foster odbranio, ali ponovo nije imao sreće i opet je lopta odsela na nozi protivničkog igrača. Tri minuta kasnije postavljen je konačan rezultat. De Brujne je centrirao iz slobodnog udarca, a Laport nadvisio čuvare i lako sproveo loptu u mrežu glavom.

Votford će večeras navijati za Arsenal protiv Aston Vile, jer sada ne zavisi sve od njih kada je reč o borbi za opstanak. Ako Vila pobedi, imaće isti broj bodova, a uz to i bolju gol-razliku, koju su "stršljenovi" baš pokvarili ovim porazom.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading