Ibrahimović drži Milanove snove o Evropi u životu

Autor:

Sport

21.07.2020

21:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Milan je večeras gostovao na stadionu Mapei u Regio Emiliji i upisao važnu pobedu nad Sasuolom u okviru 35. kola Serije A, rezultatom 1:2.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Zlatan Ibrahimović

Iako je i Sasuolo ovaj meč dočekao u jako dobroj formi, Milan je pobedio i nastavio seriju dobrih rezultata.

Rosoneri se tako i dalje mogu nadati plasman u Ligu Evrope. Nakon ovog susreta Milan je prestigao Romu i Napoli i barem nakratko došao do pete pozicije (direktan plasman u grupnu fazu LE). Milan sada ima 59 bodova, bod više od šestoplasirane Rome i tri boda više od Napolija na sedmom mestu, ali i utakmicu više u odnosu na pomenute ekipe.

Nakon početnog ispitivanja snage, Milan je stigao do vođstva kada je Zlatan Ibrahimovć glavom smestio loptu u gol Sasuola nakon ubacivanja Kalanoglua.

Ipak, Kalanoglu poprilično jeftino daje penal Sasuolu pošto je bio nesmotren i dopustio da ga lopta pogodi u ruku. Siguran sa bele tačke za 1:1 je bio Frančesco Kaputo pred kraj prvog poluvremena.

Milan je dobio na vremenu da dođe do novog vođstva pre odlaska na odmor. Kalanoglu je odlično proigrao Ibrahimovića koji je majstorski reagovao, zaobišao golmana Sasuola i pogodio za 1:2.

U drugom poluvremenu je tempo igre drastično opao, ali je svejedno viđeno nekoliko dobrih prilika - prije svega za Milan.

Iako nije uspeo da dođe do trećeg gola, Milan je lagano odbranio svoju prednost i došao do važne pobede.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading