ZVEZDAŠI ĆE POBESNETI: Garsija se SVETI Zvezdi na najgori mogući način

Autor: Sportski Žurnal, Republika

Sport

22.07.2020

10:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači šampiona Srbije će biti veoma ljuti.

RepublikaFoto: Starsport
Mateo Garsija na utakmici Lige šampiona

Crvena zvezda je pre nekoliko dana prihvatila primamljivu ponudu argentinskog Rasinga za Matea Garsiju kojom bi uspela da vrati svaki uloženi evro u Južnoamerikanca, ali je brzonogi ofanzivac obio mogućnost da se vrati u domovinu.

Osim Rasinga, za Garsiju su zainteresovani Olimpijakos i Aris, ali bi u slučaju njegovog odlaska u Grčku Crvena zvezda zaradila osetno manje. Ipak, igrač isključivo želi da se vrati na jug Balkanskog poluostrva.

- Na snazi je i svojevrsna osveta Garsije Zvezdi i Stankoviću što se našao u grupi onih na koje se ne računa ozbiljno. Nije ga briga što je ponuda iz Grčke manja za klub, a kako sada stoje stvari možda će crveno-beli morati da je prihvate i budu na finansijskom gubitku - prenosi Žurnal.

Kako sada stoje stvari, Garsija će verovatno postati gudbaler Olimpijakosa, a Pirejci će ga poslati na pozajmicu u Aris, u kom je Argentinac pružao najbolje partije u dosadašnjem toku karijere.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading