ODLAZI U SERIJU A: Zvezda prodaje Gavrića za ASTRONOMSKU svotu i OGROMNE procente

Autor:

Sport

24.07.2020

08:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džak para stiže na "Marakanu".

RepublikaFoto: Starsport
Željko Gavrić na Večitom derbiju

Talentovani fudbaler Crvene zvezde Željko Gavrić (19) je u prolećnom delu sezone, otkad je na klupu crveno-belih seo Dejan Stanković, postao jedan od glavnih igrača šampiona Srbije i na devet utakmica je upisao jedan gol i dve asistencije. Iako to nije neki impozantan učinak, njegove partije i uticaj na igru nisu promakle brojnim skautima, pa već posle šest meseci igre na "Marakani" skrenuo je pažnju na sebe.

Kako Mozzart sport saznaje, neimenovani klub iz Serije A je kontaktirao čelnike Crvene zvezde rekavši im da će prve nedelje avgusta poslati zvaničnu ponudu za Gavrića u iznosu od četiri miliona evra i 20 odsto od naredne prodaje.

Nema sumnje da bi, sa jedne strane, taj transfer znatno popravio finansijsku situaciju u Crvenoj zvezdi, koja je prema rečima generalnog direktora Zvezdana Terzića već sada nestvarno bolja nego pre pet godina, ali sa druge strane, crveno-beli bi još jedan dijamant prodali veoma brzo i neizbrušeno.

 

Ipak, treba sačekati tu famoznu prvu nedelju avgusta, pa će sve biti mnogo jasnije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading