REMONT U BARSI: Katalonski klub ostaje bez golmana?

Autor: Maxbet/Republika

Sport

25.07.2020

16:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iza Barselone je turbulentna sezona u Španiji. Tron je predat Realu, a klub i ekipu već mesecima potresaju unutrašnji sukobi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Mark Andre ter Štegen

Spas je “ušati” pehar koji u trofejnu salu nije unesen već pet godina. Upravo će kraj Barsinog učešća u Ligi šampiona da označi i višemesečni rastanak sa prvim golmanom Markom Andreom ter Štegenom.

Kako prenose španski mediji, Nemac već dugo trpi bolove u kolenu. Operacija je neminovna i on će da bude podvrgnut zahvatu čim sezona i zvanično bude završena.

Prema prvim procenama, Ter Štegen neće moći da brani do decembra. Vest nije ohrabrujuća za pristalice velikana, jer njegova zamena, Brazilac Neto, ne uliva preterano poverenje.

Barseloni predstoji revanš meč osmine finala Lige šampiona, na stadionu Kamp Nou protiv Napolija. Prvi meč završen je 1:1. Pobednik tog dvoboja igraće protiv boljeg iz duela Bajern – Čelsi. To će gotovo sigurno da bude Bajern, jer je prvi meč u Londonu dobio čak sa 3:0.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading