ĐUKIĆ TRAŽI STRPLJENJE OD NAVIJAČA

Autor:

Sport

24.10.2017

13:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Trener Partizana Miroslav Đukić izjavio je da je potrebno vreme kako bi igra Partizana bila bolja.

RepublikaFoto: Promo foto
Miroslav Đukić

Crno-beli u poslednje vreme igraju daleko lošije u odnosu na period od pre mesec dana, a Đukić je rekao da je meč protiv Zemuna prva prilika za izlazak iz krize i od navijača zatražio strpljenje.

- Želimo i pokušavamo da igramo sve bolje, ali nekad nam to ne polazi za rukom. Težimo da popravimo igru, ali je potrebno vremena i samopouzdanja. Treba imati strpljenja. Moramo da uzmemo tri boda jer smo u zaostatku za večitim rivalom. Znamo da neće biti lako, ali moramo da idemo na pobedu - rekao je Đukić, a preneo RTS.

Kao i u prethodnim utakmicama, i protiv Zemuna će biti dosta rotacija u timu.

- Nema vremena ni za kakvo uigravanje, već samo za oporavak i pripemu. Biće promena u sastavu i rotiranja zbog pretrpanog kalendara. Nadam se da dolazi do adaptacije na gust raspored. Očekujem da ekipa u narednim utakmicama to lakše izdržava. Zemun je tvrda, teška ekipa, koja ne prima mnogo golova. Tražiće svoju šansu i čeka nas teška utakmica - dodao je Đukić.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading