KAKAV CINIZAM: Siniša Mihajlović proglašen fašistom

Autor: I. V.

Sport

25.10.2017

17:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Navijači Lacija su delili slike sa Anom Frank u Rominom dresu, što je obeležavanje Rome kao jevrejskog tima. Ovo je ocenjeno kao rasizam, ali na kraju optužen je naš stručnjak.

RepublikaFoto: twitter.com/AC Milan
Siniša Mihajlović

Na udaru medija sada se našao Siniša Mihajlović zbog izjave da ne zna ko je Ana Frank. 

Mihajlovića je optužen da je fašista zbog svog neznanja, a prećutkuje se činjenjica da ga na svakom meču dočekuju pogrdnim skandiranjem nazivajući ga kao i sve Slovene, Ciganinom. 

"Siniša Mihajlović nikada nije krio da je fašista. On je bio bliski prijatelj Željka Ražnatovića Arkana koji je umešan u ratne zločine na Balkanu" piše španski Mundo Deportivo.

Italijanski mediji danas prenose izjavu nekadašnje balerine i ćerke trenera Torina Ernsta Ebštajna koja kaže da neko ko nije čuo za Anu Frank ne bi trebalo da sedi na klupi Torina.

Suzana Egri ima 91 godinu, a njen otac je bio prinuđen da napusti "Bikove" u vreme fašističkog režima Benita Musolinija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading