Vazura apeluje na "Grobare": NAVIJAJTE SPORTSKI, UEFA MOŽE OPET DA NAS KAZNI!

Autor: Informer

Sport

28.10.2017

13:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Generalni direktor Partizana Miloš Vazura javno se obratio navijačima Partizana i zamolio ih da na sledećem susretu Lige Evrope protiv Skenderbega navijaju u fer i sportskim okvirima. On je u razgovoru za "Informer" otkrio da UEFA planira da žestoko sankcioniše i najmanje incidente.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Direktor Partizana poziva "Grobare" da fer i sportski bodre svoj klub

- Videli smo danas kako je Skenderbeg kažnjen. Zbog toga molim naše navijače da ne bude nikakvog pogrdnog skandiranja protiv Albanaca, da ne bude ničeg sličnog onom što je bilo u Elbasanu! Ako se dogodi bilo kakav verbalni incident, Partizan će igrati protiv Jang Bojsa bez publike, a ta utakmica bi mogla da odlučuje o našoj sudbini u Evropi - rekao je Miloš Vazura za "Informer".

On je dodao da bi moglo lako da se desi da UEFA sabere sve grehe navijača Partizana i da ukoliko bude ispada protiv Skenderbega, crno-beli momentalno završe misiju u Ligi Evrope.

- Molim navijače da navijaju samo i jedino za svoj klub, da ne pominju ni u kakvom kontekstu ni Albance kao narod, niti kao rivalski klub. Nadam se da će nas "grobari" poslušati, jer u protivnom bi moglo da se dogodi da Partizan bude izbačen iz Evrope - upozorio je Miloš Vazura.

Podsetimo, Skenderbegu je danas izrečena oštra kazna od strane UEFA zbog nesportskog navijanja i vređanja protivničkog kluba, ali i zemlje iz koje klub dolazi.

Partizan je ponovo apelovao na navijače.

 
Foto: www.partizan.rs

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading