Klop pristao da proda najboljeg igrača, Liverpul čeka dubinsko renoviranje!

Sport

29.10.2017

08:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Menadžer Liverpula uspevao je do sada da uz nadljudske napore zadrži Felipea Kutinja u klubu, ali se čini da je obrnuo ćurak, te da će sjajnog Brazilca ove zime pustiti u Barselonu uz odgovarajuću nadoknadu.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Klop želi temeljnu rekonstrukciju unutar ekipe

Klop i uprava daće Kutinju odrešene ruke, ali samo pod uslovom da Barselona "podmaže" finansijski aparat "Redsa" sa 130 miliona evra obeštećenja!

Uz ispunjenje ovog zahteva Liverpul bi bio namiren za celu sezonu što se dovođenja novih pojačanja tiče, pošto nemački trener ima gorući problem u odbrani koji želi da što pre reši.

A ako već kreće u veliko spremanje kuće, red je da Klop to učini kako valja i obezbedi se kvalitetnim igračima koji će doneti preko potrebnu stabilnost u zadnjoj liniji tima.

Trebalo bi da kao slobodan igrač stigne legendarni Iker Kasiljas, ali u prvom planu je jasno dovođenje štopera. Samo jedna meta postoji i on čeka dolazak na "Enfild" u pitanju je Virdžil Van Dajk, Sautempton bi pristao na sumu od oko 75 miliona evra, Holanđanin bi postao najskuplji defanzivac u istoriji fudbala i naravno najskuplje pojačanje u istoriji Liverpula.

Pored ovoga  trebalo bi da stigne Emerson Palmeiro iz Rome, kao i Andre Gomeš iz Barselone, koji bi mogao da bude deo nekog većeg transfer-aranžmana između Barse i Liverpula.

Ukoliko se obistini pisanje ostrvskih medija, navijači Liverpula konačno bi mogli da vide na delu tim upakovan i skockan prema Klopovim zamislima.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading