Mbape: Nejmar me uzeo pod svoje

Autor:

Sport

30.10.2017

21:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kilijan Mbabe "Zlatni dečak" za 2017. godinu pričao je o svojim danima u Pari Sen Žermenu.

RepublikaFoto: twitter.com/KMbappe
Mbape kupi zanat od Nejmara

Mbape je na osam utakmica u dresu "svetaca" upisao četiri gola i četiri asistencije na osam utakmica.

- Čini mi se kao da sam već dugo ovde, iako je igranje za PSŽ sasvim nova priča. Od nas se uvek traži da pružimo više, a na nama je da svaki put dajemo najbolje od sebe. Naravno, nismo mašine pa to nije uvek moguće, ali ne možemo se požaliti zbog ljudi koji nas vole i podržavaju.

Mladi 18-godišnji napadač prokomentirao je i odnos Nejmarom,

RepublikaFoto: instagram.com/k.mbappe29
Kilijan Mbape

- Njegov tehnički kvalitet krucijalan je za našu saradnju na terenu. Uzeo me je pod svoje i volio bih da mu pomognem da jednog dana osvoji "Zlatnu loptu", ali ekipa je uvek na prvom mestu. Lično sam u fazi učenja i podosta udaljen od proglašenja za najboljeg igrača na svetu. Ako želim postati veliki igrač, mora ću da se nametnem u francuskoj reprezentaciji, a to mi je i jedan od glavnih ciljeva - zaključio je Mbape.

Podsećanja radi, Ronaldinjo je svojevremeno uzeo pod svoje Lionela Mesija koji je postao jedan od najboljih igrača današnjice, a od Brazilca je sigurno "pokupio" neki trik. Možda i ova saradnja između Nejmara i Mbapea bide podjednako uspešna. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading