Ovo postaje ozbiljno: ČELSI PRATI BOAĆIJA PROTIV ARSENALA!

Autor:

Sport

31.10.2017

10:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

FK Crvena zvezda mogla bi da ostane bez najboljeg igrača ove jeseni Ričmonda Boaćija, pošto za okretnog špica pristiže sve veći broj ponuda u Ljutice Bogdana, a na duelu Lige Evrope protiv Arsenala pratiće ga i skauti iz Čelsija!

RepublikaFoto: Starsport
Boaći će, gotovo izvesno, napustiti Zvezdu na zimu

Tokom svog desetomesečnog mandata u crveno-beloj opremi Boaći je uspeo da pored svog imena upiše i brojku od 30 golova, a ovakav učinak nije prošao neopaženo kod predstavnika brojnih klubova širom Starog kontinenta.

Već duže vreme se spominje engleski šampion Čelsi kao jedan od klubova koji budno prati sva izdanja Boaćija u srpskom šampionatu, ali i u Ligi Evrope.

Špic iz Gane će biti pod budnim okom delegata "plavaca" i na gostovanju Arsenalu, a sam Boaći ističe da ga to neće previše opterećivati u četvrtak uveče.

- Razmišljaću samo o utakmici, glavom sam u Crvenoj zvezdi. Ko god da dođe da me gleda, ne opterećujem se. Ako Bog kaže da bi trebalo da se preselim iz Beograda, tako će i biti - kaže Boaći za "Žurnal" pred gostovanje Arsenalu.

Prema napisima određenih medija u Engleskoj Čelsi je spreman da na račun Crvene zvezde položi čak 10 miliona evra za usluge brzonogog centarfora, a nema sumnje da bi ova cifra svakako zadovoljila upravu kluba sa "Rajka Mitića".

Ukoliko mu pođe za rukom da zaista pošalje loptu u Arsenalovu mrežu na "Emiratima" nema sumnje da će to biti još jedan plus koji će strani skauti upisati u beležnice uz ime Ričmonda Boaćija.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading