MARADONA: Prete mi ubistvom jer neću da ćutim!

Autor: I. V.

Sport

31.10.2017

18:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dijego Armando Maradona svojom izjavom uzburkao je javnost. On je kritikovao Sampaolija, Tapiju i Ikardija, a rekao je i da su mu pretili ubistvom jer prijavljuje korupciju u FS Argentine.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Maradona bez dlake na jeziku

– Ne podnosim prevarante poput Sampaolija. Zvao me je kada sam bio u Hrvatskoj na finalu Dejvis kupa u tenisu i pitao me da budemo zajedno u Sevilji. Kada je došao u reprezentaicju, zaboravio me je. Ne volim folirante, mediokritete koji sebi daju na važnosti. Ni Sampaolija, ni predsednika Tapiju… Jedino poštujem predsednika Boke Angelićija- rekao je Maradona.

Potom je istakao i razloge zašto ne voli Sampaolija i Ikardija.

– Poveo je vrača u Ekvador! To je isto kao što je zvao Ikardija, koji je povređen, umesto Iguaina, koji igra odlično. Ikardi je bio tu iako nije mogao da igra. A ni Aguero nije pozvan, dok jeste taj kradljivac tuđih žena, koji je zbog žene i ušao u reprezentaciju. Onog koji se igra sa decom Maksija Lopeza. Znam sve - istakao je legendarni Argenitinac.

Za kraj on je poručio da su mu pretili smrću.

– Prijavio sam korupciju FIFA, zbog toga su mi pretili. Ali ne bojim se! Veliki sam Argentinac, ne mogu protiv nje. Ne radimo prave stvari, ni u mlađim kategorijama… Iako je korupcija sad manja, nije normalno da selektori dobijaju 4,5 miliona dolara. Pogotovo ne nekome poput Sampaolija - zaključio je jedan od najboljih fudbalera svih vremena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading