Svilar: BILO JE KAO U SNOVIMA!

Sport

01.11.2017

10:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađi golman u istoriji Lige šampiona, Srbin Mile Svilar, sumirao je utiske nakon poraza njegove Benfike na gostovanju Mančester junajtedu (0:2).

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Svilar pred početak meča na "Old Trafordu"

Svilar, koji je trebalo da se nađe i na reprezentativnom spisku Srbije, branio je sjajno na "Teatru snova", a vrhunac je bila njegova sjajna odbrana penala Antoniju Marsijalu pri rezultatu 0:0.

- Mnogo mi znači za samopoudanje sve što su mi saigrači, rivali a i moj trener rekli posle prvog nastupa u Ligi šampiona. Eto, i sada je tu jedan srećan šut odlučio, ali... Ja sam nastavio da se borim za tim, hteo sam da mu pomognem - rekao je Svilar posle utakmice.

Naš golman nije ni imao sreće na ovom meču, pošto je prvi pogodak primio nakon šuta Nemanje Matića sa više od 25 metara. Lopta je prvo pogodila stativu, ali se odbila od Svilarovih leđa nazad u mrežu.

Ipak, mladi golman ističe da je dugo posle utakmice bio pod utiskom činjenice da je nastupio na slavnom stadionu.

- Neću da vas lažem, bilo je nestvarno igrati na Teatru snova, i to u ovim godinama - priznao je vidno uzbuđeni Svilar.

I pored svih okolnosti i poraza njegovog tima, sin nekadašnjeg golmana Vojvodine Radeta Svilara ističe da je istinski uživao tokom meča protiv Junajteda.

- Naravno, osećanja jesu pomešana, jer sam sa jedne strane odbranio penal, a onda sam postigao autogol. Sreća je važan faktor... Ali, uživao sam. Trudio sam se da tako bude sve vreme. Šteta što nismo izvukli neki bolji rezultat, a imali smo šansi. Ipak, Davd de Hea je ovoga puta bio baš sjajan - rekao je za kraj Svilar.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading